Arama sonuçlarınız | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Arama sonuçlarınız

  1. UFUK

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! dogrudur ustam ancak olsa olsa böyle dir tünel olma ihtimali olabilir
  2. UFUK

    Havalandırma ve yaşam yerleri

    Cevap: Havalandırma ve yaşam yerleri maşşalah panter gibi tırmanıyonkoptumkoptumkoptum
  3. UFUK

    Mezar ve dranajı

    Cevap: Mezar ve dranajı burada birde çok ince haç olmalı diyorum
  4. UFUK

    ne dersiniz işe yararlarmı

    Cevap: ne dersiniz işe yararlarmı yaramaz hepsi çakma
  5. UFUK

    çözemedim

    Cevap: çözemedim bölgeyi söylersen sanırım bu sınır işareti olmalı eskiden yörüklerin yaylaklarına çıkan yollarda olurdu
  6. UFUK

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! mersinde özellikle tarsus israilliler tarafından çok ziyaret edilir ve bir sürü eski ev israilliler tarafından alınmıştır belediye başkanının tüm engelenmesine ragmen devam ediyor şikayet üzerine içişleri bakanlıgı başkan hakkında soruşturma açmıştır...
  7. UFUK

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! bende öyle düşündüm yirmi metre çok afaki geldi
  8. UFUK

    Definecinin Sağlığı ''Yoğurtlu Kahvaltı''

    Cevap: Definecinin Sağlığı ''Yoğurtlu Kahvaltı'' ustam saglık konusun da oldukca güzel bir paylaşım olmuş biz türklerin en büyük saglık iksiri yogurtdur sagolasın(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  9. UFUK

    İlginç Paralar Define Numizmatik

    Cevap: İlginç Paralar Define Numizmatik yenilerini bekliyorum(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  10. UFUK

    Enteresan Paralar Numizmatik Define

    Cevap: Enteresan Paralar Numizmatik Define usta döktürüyorsun insan hergün yeni şeyler görünce hoşuna gidiyor(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  11. UFUK

    mezarı ele veren bulgular, zambak

    Cevap: mezarı ele veren bulgular, zambak ben tanıyamadım kim acaba.
  12. UFUK

    bir kilise kazı çalışması

    Cevap: bir kilise kazı çalışması ustam emegine saglık gerçekten güzel bir çalışma olmuş.
  13. UFUK

    Koca seyit.....

    Cevap: Koca seyit..... bu ükenin gerçek kahramanları işte bunlardır belki büyük konuşuyorum ancak durum bunu gösteriyor çevremize bakarsak görürüz ALLAH havranlı koca seyitler den razı olsun köyü bugün bile dünün yoksullugunu yaşıyor bir acaba hainlik etselerdi böylemi olurlardı tek suçları...
  14. UFUK

    mersinde 24 mt resmi kazı!

    Cevap: mersinde 24 mt resmi kazı! arkadaşlar bence ses çıkmayacak bu kesin keşke çıksa da ülkede yüzlerce kazıdan bir sonuç çıkmaması enteresan.
  15. UFUK

    Çanakkale Zaferi'nin 98 Yıldönümü Kutlu Olsun

    Cevap: Çanakkale Zaferi'nin 98 Yıldönümü Kutlu Olsun bu gece şehitlerimiz için birer fatiha okuyalım arkadaşlar elimizden gelen bu sadece onlar koca vatanı bize kandırdılarda biz neler yapıyoruz çok sıkılıyorum çok allah c.callah c.callah c.callah c.c korusun .
  16. UFUK

    canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.]

    Cevap: canakkale.yetiş ya muhammet[s.a.v.] orada sadece türkler vardı vatanını savunan ve bir tarih yazdılar ne kadar ugraşanlar olursa olsun bu zaferin üstünü örtemeyecekler içimizde ki işbirlikcilerde dahil. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
  17. UFUK

    2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası!

    Cevap: 2.50mt Altında çıkan ilginç kaya parçası! bu taşın üstünde kanal varmı.
  18. UFUK

    Kağıt Para Kondüsyonda Dünya Standartları

    Cevap: Kağıt Para Kondüsyonda Dünya Standartları ustam güzel bilğilendirmen için sagolasın.(alkış)(alkış)(alkış)(alkış)
  19. UFUK

    Kartal kaya (Karga kaya)

    Cevap: Kartal kaya (Karga kaya) burayı biryerden tanıyacam da düşünüyom neresi diye
  20. UFUK

    koleksiyonumdan

    Cevap: koleksiyonumdan nerde saklıyon usta bunları koptumkoptumkoptumkoptum
Üst Alt